Двадесет души загинаха при ужасяващ инцидент, в който лимузина със

...
Двадесет души загинаха при ужасяващ инцидент, в който лимузина със
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за кървавата сватба в САЩ! Младоженецът и булката са сред загиналите

Двадесет души починаха при отблъскващ случай, в който лимузина със сватбари катастрофира в щата Ню Йорк. Два автомобила са взели участие в злополуката, станала малко преди 14:00 часа на кръстовище. Местните управляващи обявиха, че лимузината е слизала с огромна скорост от хълм и се се забила в минувачи пред известен магазин в Шохари, съобщи Блиц.

В лимузината в стил SUV, както се оповестява, са пътували сватбарите, които са отивали към сватбения прием. Осемнадесет от жертвите са били в лимузината. Двама са инцидентни минувачи. Свидетели описаха, че няколко тела са се въргаляли на земята пред магазина. Властите към момента не са съобщили имената на жертвите. 
 



Брайди Финеган, която живее покрай местопроизшествието, описа, че е чула " мощен тропот ", когато двата автомобила са се блъснали пред известния измежду туристите магазин. " Чух мощен тропот. Изскочих на открито, с цел да видя какво се случва. Видях доста хора на паркинга пред магазина. След това чух пищене. Тогава видях огромен ван, много извънредно изглеждащо транспортно средство. Беше в храстите и доста смачкано. Беше блъснало дърво ", описа дамата. 
 



По думите ѝ, първите спасители, пристигнали на мястото на нещастието, са чупели прозорците на лимузината, с цел да спасят хората в нея. 

Шест коли за спешна помощ и три пожарни коли са пристигнали на мястото на случая, както и два хеликоптера, съобщава Albany Times Union. Свидетели също описват, че са видели по какъв начин хора изскочили от локалното кафене и са се опитвали да оказват помощ на потърпевшите след случая.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР