Два златни медала и един сребърен спечелиха бойците на СК

...
Два златни медала и един сребърен спечелиха бойците на СК
Коментари Харесай

Два златни и един сребърен медал за бойците на „Вокил“

Два златни медала и един сребърен завоюваха бойците на Семеен кодекс „ Вокил “ от първия за тази година държавен шампионат на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Шампионатът по муай тай и се организира в столицата на бойните спортове  Варна.

Домакин бе локалният Семеен кодекс „ ТИМ “ взаимно с „ Вокил “. Над 80 състезатели премериха сили в най-тежкия спорт в стойка. Повече от 13 клуба в цялата страна участваха със своите титуляри за призовите места.

Спортен клуб Вокил взе присъединяване с 3-ма състезатели както следва:

1. Али Юзеир – мъже клас А до 71кг.

2. Борис Стоянов – ЮМВ до 71кг.

3. Румина Георгиева – дами до 57кг. (поради липса на съпернички в 54кг.)

Безспорен победител в своята категория бе Али, който завоюва и наградата за най-техничен играч. Али Юзеир към този момент има голям късмет да бъде част от националния тим на България по муай тай и може да вземе присъединяване в Световното състезание, което ще се организира при започване на месец март тази година.

Другият първенец в своята категория бе дебютантът в този спорт Борис Стоянов, който в два поредни дни завоюва своите срещи на полуфинал и край.

Единствената загуба за клуба на този шампионат бе при дамите. Руми не съумя да наложи играта си над своята съперничка във финалната среща и загуби по точки, оповестиха от клуба.

Следващото предизвикателство е надпреварата по кикбокс в жанр лоу кик. То ще се организира в края на месец март в гр. Шумен.
Али Юзеир към този момент има голям късмет да бъде част от националния тим на България по муай тай и може да вземе присъединяване в Световното състезание, което ще се организира при започване на месец март тази година.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР