Два центъра на фалшиви новини организират атака срещу правителството и

...
Два центъра на фалшиви новини организират атака срещу правителството и
Коментари Харесай

ГЕРБ видя два центъра на фалшиви новини - Цветан Василев и БСП

Два центъра на подправени вести провеждат офанзива против държавното управление и това са някогашният притежател на банкрутиралата Корпоративна комерсиална банка Цветан Василев и Българска социалистическа партия. Това мнение изрази пред Би Ти Ви депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

" Първият е Цветан Василев с мрежа от уеб сайтове, медии, публицисти, които пускат вести за гръцки острови, къщи в Барселона и това е финансовият център. Вторият е " Позитано " 20, който е организационният център ", сподели Биков като напомни и откритата от ГЕРБ връзка сред двата центъра, оповестена през вчерашния ден, посредством общо сдружение сред Василев и Йончева. Вчера Йончева сподели, че проверява с европейски институции проблема с къщата в Барселона, само че ще съди ГЕРБ за клюка и набеждаване поради изказванията за съдружието й с някогашния банкер.

Биков акцентира, че Българска социалистическа партия нападна ръководството с подправени вести - да вземем за пример, че Странджа ще бъде заселена с мигранти, и по тази причина хората не имат вяра на институциите.

По думите на депутата от ГЕРБ в странджанското село Шарково, което е едно от огнищата на чума по овцете и козите, идват хора особено за провокации, в това число с първокласни коли, и това също е част от по-широката офанзива против държавното управление и националната сигурност. Той съответно уточни водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, само че и участвали на вчерашния митинг пред Министерския съвет " хора с камуфлажи и обръснати глави ".

" На този скрит план ще реагираме доста остро и аз давам това изявление с цел да предупредя тези, които си вършат криви сметки ", сподели Биков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР