Два товарни автомобила бяха репатрирани днес в Тракия“ във връзка

...
Два товарни автомобила бяха репатрирани днес в Тракия“ във връзка
Коментари Харесай

Ето така репатрират камиони в Тракия

Два товарни автомобила бяха репатрирани през днешния ден в " Тракия “ по отношение на осъществяване на Наредба за ръководство на отпадъците на територията на община Пловдив. Това осведомиха от районната администрация и прецизираха, че става въпрос за излезли от приложимост моторни транспортни средства.

Съгласно нормативните условия, на притежателите са формирани наставления за пренасяне още през 2016 година Те обаче не са подхванали съответните дейности по премахването на  " Фолксваген ", намиращ се до  ДГ " Слънце " и  " Мерцедес " 809, намиращ се сред бл. 1 и бл. 2.

Кметът на регион " Тракия " Костадин Димитров подсети, че притежателите на излезли от приложимост моторни транспортни средста са длъжни да ги предават на площадки за събиране и краткотрайно запазване или центрове за разкомплектоване. Те могат да се съхраняват от притежателите им на парцели тяхна благосъстоятелност до предаването им.

През миналата 2017 година в регион " Тракия " са сложени общо 158 наставления, 38 излезли от приложимост автомобила са репатрирани. През актуалната 2018 година има наклонност към доста понижаване броят на излезлите от приложимост МПС-та, като поставените наставления към днешна дата са 23 броя, наложително отстранените коли са 10, регистрират от районната администрация.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР