Два тежки инцидента с деца станаха в рамките на 24

...
Два тежки инцидента с деца станаха в рамките на 24
Коментари Харесай

Два тежки инцидента с деца в рамките на 24 часа в Северна България

Два тежки случая с деца станаха в границите на 24 часа в Северна България. И в двата случая децата са влезнали да се къпят в река дружно със свои другари.

Край Силистра продължава издирването на 16-годишен юноша, който влезнал в река Дунав да се разхлади дружно с още две девойки и едно момче.

15-годишно момче се удави в река Огоста, край монтанско село. Тялото му беше намерено от профилиран екип водолази и служители на реда след сигнал до Министерство на вътрешните работи.
15-годишно дете се удави в река Огоста Инцидентът е станал край село Портитовци
Три момчета си играели в плитчините на реката, само че едно от тях прави няколко крачки напред към водата и попада в дълбоки води, от които не е могло да излезе. Според околните му, то не умеело да плува.

Днес не е споделило на никого къде отива и потегля към реката дружно с по-малкия си брат и негов другар. Тяло на момчето е намерено близо до мястото, на което е потънало.

Според регионалната администрация в Монтана няма нормативен документ, който да забрани или ограничи достъпа на хора наоколо до обекта.

Край Силистра продължава издирването на 16-годишен юноша, който влезнал в река Дунав да се разхлади дружно с още две девойки и едно момче.

16-годишният Боян пък нощес влезнал в реката дружно с още едно момче и две девойки да се разхладят, само че повече не излязъл.

Периметър от 5 километра от реката се претърсва по суша и вода.
Продължава издирването на изчезналото във водите на Дунав момче В акцията са се присъединили и румънски гранични екипи
Момчето може да плува, само че реката е доста бърза и влизането е рисково, заради което къпането е неразрешено.

На мястото където 16-годишният Боян изчезна във водите на река Дунав прeди 3 седмици жена от Силистра постави завършек на живота си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР