Два стадиона в Стара Загора - Берое и Локомотив, да

...
Два стадиона в Стара Загора - Берое и Локомотив, да
Коментари Харесай

Дават безвъзмездно два стадиона на Берое

Два стадиона в Стара Загора - Берое и Локомотив, да бъдат предоставени безплатно на новия притежател на клуба - сдружението с нестопанска цел " Сдружение за подкрепяне на футбола - Берое ", предлага кметът Живко Тодоров.

Той внесе предложение в Общинския съвет и напомни, че от 10 години клубът употребява безплатно оборудванията, само че срокът на контракта изтича на 11 май, написа " Тема спорт ".
 Петър Хубчев: Казах в очите на Илиян Стефанов, че желая да остане в Берое
Петър Хубчев: Казах в очите на Илиян Стефанов, че желая да остане в Берое

Той е един от дребното гении, които имат голямо поле за развиване, разяснява експертът

Решението следва да бъде взето на 20 април. Основният стадион, който разполага с две подготвителни стадиони, има малко над 12 000 седящи места. Основните уреди са строени през 80-те години на предишния век, само че всички са главно ремонтирани и поддържани. Стадион " Локомотив " претърпя огромно реновиране, до момента в който Берое беше благосъстоятелност на държавната Топлоелектрическа централа " Марица изток 2 ". Договорът за него изтича през септември.

На същото съвещание общинските съветници се чака да дават на сдружението безплатно 10 места за билбордове и още 360 за рекламни флагове в разнообразни региони на града
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР