Два случая на самокатастрофирали автомобили, управлявани от водачи, употребили алкохол,

...
Два случая на самокатастрофирали автомобили, управлявани от водачи, употребили алкохол,
Коментари Харесай

Двама почерпени зад волана самокатастрофираха в Добричко

Два случая на самокатастрофирали коли, ръководени от водачи, използвали алкохол, са регистрирани в неделя в Добричка област – оповестяват от Областната дирекция вна Министерство на вътрешните работи.

На 11 август, към 03,30 ч. е получено известие за зародило пътно произшествие региона на къмпинг „ Добруджа ” в региона на град Шабла. На място е открито, че лек автомобил „ Пежо ” с варненска регистрация, ръководен от 40-годишен мъж, е напуснал пътното платно и се е блъснал в крайпътни шубраци. При осъществената инспекция за приложимост на алкохол с техническо средство, цифровата индикация регистрира съществуването на 1,40 промила в издишания от лидера въздух.

Пак на 11 август, към 10,25 ч., е зародил пътен случай с материални вреди по бул. „ Добруджа ” в град Добрич, в региона на кръгово кръстовище за град Балчик. На място е открито лек автомобил „ Мерцедес ” с австрийска регистрация, ръководен от 49-годишен мъж от град Добрич. При осъществената инспекция за приложимост на алкохол с техническо средство, цифровата индикация регистрира съществуването на 2,30 промила в издишания от лидера въздух.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР