Два случая на агресия на пациенти в Пирогов са се

...
Два случая на агресия на пациенти в Пирогов са се
Коментари Харесай

Пирогов се оплака от два случая на агресия на пациенти

Два случая на експанзия на пациенти в " Пирогов " са се случили предходната нощ, заяви " Дневник ", като се базира на болничното заведение.

18-годишен пациент на токсикологията, пирет поради приложимост на марихуана, е набил дежурната здравна сестра. Тя е с тежка лицева контузия и мозъчно разтърсване.

Няколко часа след приемането му в токсикологичната клиника, при него влазла дежурната сестра. Той станал от леглото и почнал да й нанася тежки удари. След като я пребил, я оставил да лежи в безсъзнание на земята и се опитал да избяга. Тъй като било заключено, нападателят влезнал в друга болнична стая и изискал ключ от пациентка. Тя му споделила, че няма и той почнал да я души. При битката присъединил пожарната тревога. Стреснат, счупил стъклена врата и избягал на открито.

По-късно същата нощ полиция докарала трима пияни мъже в незабавното поделение след пиянска кавга в столично заведение. В коридора на незабавното единият от тях блъснал вратата на кабинет. Няма физически потърпевш чиновник на " Пирогов ", дежурният доктор се е разминал единствено с нерешителност.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР