Два сигнала за корупция в президентството е открила разпоредената проверка

...
Два сигнала за корупция в президентството е открила разпоредената проверка
Коментари Харесай

Само в Breaking.bg: Едва два сигнала имало в МВР за хора от президентството

Два сигнала за корупция в президентството е разкрила разпоредената инспекция във всички структури на силовото ведомство, научи Breaking.bg. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев разгласи по-рано денем, че е имало открити такива сигнали.

Първият от тях е бил неизвестен и съобщавал общо за някаква корупция на „ Дондуков “№2, като се посочвали много имена, едно от които е на президентския консултант Пламен Узунов, адресат на подаръчни комплекти в заведения за хранене. Той е предаден от Министерство на вътрешните работи в тогавашната Специализирана прокуратура с претенции за инструкции за по-нататъшна работа, само че отговор не е получен.

Вторият открит в Министерство на вътрешните работи сигнал е бил от „ БОЕЦ “ на Георги Георгиев. Той е против регионалният шеф, тогава, на София Иван Кючюков, назначен от служебния кабинет на Радев и секретаря на Радев Николай Копринков. Според „ БОЕЦ “ Копринков натискал Кючюков да продаде държавен парцел на занижена цена. Сигналът е изпратен в Главна дирекция „ Национална полиция “-ГДНП. След края на инспекцията материалите са изпратени по подготвеност в Софийска градска прокуратура. Съдбата им все още е незнайна.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР