Два съседски гранда също проявяват интерес към нападателя на ,

...
Два съседски гранда също проявяват интерес към нападателя на ,
Коментари Харесай

Два съседски гранда също се облизват за Кирил Десподов

Два съседски гранда също демонстрират интерес към нападателя на , оповестява " Мач Телеграф ". Става дума за гръцкия Олимпиакос и турския Галатасарай. С втория българският национал не за първи път е свързван, само че съгласно изданието шансът да има трансфер е малко евентуален.
Грандът от Пирея пък следи Десподов още откогато " орлите " играха с тях в квалификациите за Шампионска лига през сегашния сезон. Това се случи в трети кръг. Първият дуел на " Караискакис " приключи 1:1, като резултатът бе открит точно от национала, а Олимпиакос стигна до равенството в самия край. Редовното време на реванша в Разград приключи 2:2, в продълженията не падна гол, а „ орлите “ изхвърлиха противника с дузпи.
В Италия също се шуми към българския нападател, като съгласно слуховете три тима от Серия Б са се отказали от борбата за подписа му поради високата му цена. Очаква се разградчани да търсят най-малко 5 милиона евро за правата на някогашния футболист на ЦСКА и Каляри.
Актуален претендент за подписа на Десподов е членът на Серия А Емполи. Клубът от Тоскана водел договаряния с Лудогорец, в случай че се има вяра на слуховете. Тези дни обаче се появи информация, която гласи, че
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР