Два са вариантите в настоящата ситуация – в единия отиваме

...
Два са вариантите в настоящата ситуация – в единия отиваме
Коментари Харесай

Кузман Илиев: Слави Трифонов трябваше да излезе с лицето си, да предложи кабинет и да поеме отговорност

Два са разновидностите в актуалната обстановка – в единия отиваме на предварителни избори, а в другия отиваме към доста нежно държавно управление. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ политическият анализатор.

В този кабинет на " ИТН " нямаме идеология, съобщи той. Трябва веднъж вечно да разберем, че политиката се прави от политици, които носят политическа отговорност. Затова е доста значимо кои са хората, които го вършат. Когато се изправят начело специалисти, видяхме по какъв начин, да вземем за пример по време на пандемията, едните са за имунизацията, другите са срещу имунизацията, уточни Илиев. Слави Трифонов трябваше да излезе с лицето си, да предложи кабинет и да поеме отговорност, а не да се крие зад експертността. Дърпането обратно и криенето значи, че ти не знаеш какво правиш, акцентира Кузман Илиев.
 Кузман Илиев: Слави Трифонов взе много от вота на патриотичните обединения Кузман Илиев: Слави Трифонов взе много от вота на патриотичните обединения
Патриотичният избор се разцепи. Ние като партия платихме цената да имаме гръбнак. Слави Трифонов взе много от вота на патриотичните форма...

" В кратковременен проект съм черноглед, само че в дълготраен проект би трябвало да сме оптимисти, тъй като има едно разбъркване на политическите пластове ", съобщи политологът Ивайло Динев. Лошото е, че към момента участват някои от присъщите за българите политически настройки, като неналичието на доверие. Преговори се водят, когато имаш доверие в отсрещната страна, означи той. " ИТН " и останалите, до неотдавна опозиционни сили, би трябвало да схванат, че в политическия развой, когато нямаш хегемон като победител на изборите, има потребност от коалиция и съдружно съглашение - устните сделки не правят работа. Това съглашение би дало по-стабилна основа на фрагментираното държавно управление, което може да бъде завършено, сподели още Ивайло Динев.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР