Два са основните варианти за смъртта на детето в Стрелча.

...
Два са основните варианти за смъртта на детето в Стрелча.
Коментари Харесай

Мъртвото дете в Стрелча: Нещастен случай или склоняване към самоубийство


Два са главните разновидности за гибелта на детето в Стрелча. Прокуратурата преглежда версиите трагичен случай и склоняване към самоубийство. Това сподели на брифинг представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова по отношение на следствието на случая с простреляното 11-годишно дете, "Фокус ".

"Най-искрени съболезнования за гибелта на това 11-годишно дете към родителите и околните. Инцидентът е станал през вчерашния ден към 17:10-17:20 часа в дома на родителите му, в спалнята им. Към този миг няма данни за ликвидиране. Възможни са версии са трагичен случай, както и склоняване към самоубийство. Инцидентът за който Районна прокуратура-Панагюрище неотложно е бил посетен дома на родителите. Извършен е оглед, назначени са голям брой експертизи. Иззети са натривки от ръцете на детето ", разяснява Арнаудова.

По думите й първичната версия е, че е налице самопрострелване на детето, вследствие на което е умряло. "Ще бъде осъществен и следствен опит. Със сигурност можем да кажем, че прострелването е с ловна пушка, която е законно притежавана от бащата на детето. При осъществения огледа са открити 3 каси за предпазване на огнестрелно оръжие. Установено е, че в касата на бащата на детето са открити 19 боеприпаса. Започнало е следствие и за това, че бащата държи противозаконни муниции ", сподели още тя.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР