Два развода са белязали съдбата на новинарката Ани Салич. Само

...
Два развода са белязали съдбата на новинарката Ани Салич. Само
Коментари Харесай

Ад в Nova: Голямата тайна на Ани Салич падна

Два развода са белязали ориста на новинарката Ани Салич. Само най-близките хора от нейното обграждане знаели, че преди да срещне сърбина Бранко и да му роди две деца, водещата имала различен брачен партньор.

Информацията удостоверяват и нейни сътрудници от Нова телевизия, които са участвали и са осведомени с първите ѝ стъпки в медията. Тогава Ани, по татко Валеова, спечелила конкурс за представители и се представяла на управлението и екипа на Нова тв с семейството Златанова. Така поискала и да я изписват на екрана при започване на новинарската емисия.

По това време тв звездата била единствено на 25 години и по никакъв начин не обичала да приказва за персоналния си живот. Единственото, което се знае за първия ѝ мъж, е, че бил строителен бизнесмен с много благоприятни условия. Съжителството им обаче не просъществувало поради несходства в характерите, а и благоевградчанката не желала да бъде елементарна стопанка, а да прави кариера в тв сектора.

Именно работата я срещнала с втория ѝ мъж и татко на двете ѝ деца – Бранко, който тогава бил механически шеф на малкия екран. Двамата се женят през 1998 година, а съвсем 20 години по-късно последва и раздялата им. Макар нито един от двамата да не удостовери публично новината, Ани на няколко пъти намерено загатва, че сърбинът е към този момент част от предишното ѝ.

Първото, което новинарката направи, с цел да ознаменува разлъката, беше да си върне моминската фамилия Валеова, нищо че за феновете към момента е с надалеч по-познатата Салич, написа “Ретро ”.

След това си постави статус „ необвързана “ в обществената мрежа „ Facebook “. Навръх скорошния си 50-годишен празник призна в изявление, че си пожелава нова обич, с която да остарява умерено, а преди дни съобщи, че се грижи за децата си Лазар и Хана напълно сама. Откакто се е развела, Ани не е оповестила да има човек до себе си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР