Два протеста - за и против АЕЦ Белене, се провеждат

...
Два протеста - за и против АЕЦ Белене, се провеждат
Коментари Харесай

Паралелни протести за и против АЕЦ Белене в София

Два митинга - " за " и " срещу " АЕЦ " Белене ", се организират по едно и също време на площада пред Министерския съвет в София. 
Новата ядрена централа би трябвало да е с държавно присъединяване, сподели Георги Първанов , който пристигна на митинга в поддръжка на плана " Белене ".  АБВ  е " за " висока технология и близо 50 хиляди нови работни места, изясни Първанов:
" Да дадем своето рамо за това да падне мораториумът в Народното събрание, да се форсира строителството и в едно обозримо бъдеще да имаме нова атомна централа " Белене ", която ще даде чиста енергия  и която ще обезпечи доста нови работни места. Която ще може да генерира вложения в бюджета, в българската стопанска система за десетки милиарди ", разяснява Георги Първанов.
Същевременно участниците в паралелния митинг против размразяването на плана " Белене " викаха против Георги Първанов и освиркваха противниковата демонстрация. Атанас Атанасов от " Демократична България " изясни:
" Цялата работа в този парламент и това болшинство е реплика, тъй като всички са за корупционния мочур, а се пробват да ни излъжат.  Затова сме тук. Борисов - оставка! "
Двата митинга протичат при засилено полицейско наличие.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР