Два протеста в София в днешния ден. Недоволстващите земеделци обявиха,

...
Два протеста в София в днешния ден. Недоволстващите земеделци обявиха,
Коментари Харесай

Ден на протестите: Синдикатите ще шестват на жълтите павета, 600 трактори влизат в София

Два митинга в София в днешния ден.

Недоволстващите земеделци оповестиха, че ще стачкуват на входа на София откъм Автомагистрала " Хемус " . Около 600 трактора ще се включат в митинга, който ще се организира на бул. " Ботевградско шосе ".

По жълтите павета пък ще се организира национален-митинг митинг под надпис “За ясно и несъмнено енергийно бъдеще на България! ” То се органзиира от синдикалните организации на КНСБ и КТ “Подкрепа ” в комплекса “Марица Изток ” , Националната федерация на енергетиците към КНСБ, Национална синдикална федерация на енергетиците в България към КНСБ, Федерацията на самостоятелните синдикати на миньорите към КНСБ, СМФ – КТ “Подкрепа ”, Федерация “Енергетика ” към КТ “Подкрепа ”, миньори и енергетици от въгледобивния бранш в страната ще проведат народен протестен митинг-шествие под надпис “За ясно и несъмнено енергийно бъдеще на България! ”.

Шествието ще стартира в 11:30 часа от площад “Св. Александър Невски ”, ще премине по ул. “Оборище ”, ул. “Г. С. Раковски ”, бул. “Цар Освободител ”, бул. “Княз Александър Дондуков ”.

Протестният протест ще стартира в 12 часа в сектора сред постройките на Народното събрание и Министерския съвет . В митинга ще се включат хиляди служащи от целия въгледобивен бранш в България .

След приключването на синдикалния протест, в случай че настояванията на земеделците не бъдат изпълнени, тракторите ще бъдат придвижени до постройката на държавното управление .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР