Два протеста срещу мигрантските безчинства се организират в София. Днес

...
Два протеста срещу мигрантските безчинства се организират в София. Днес
Коментари Харесай

Два протеста срещу мигрантите в София - днес пред МВР, във вторник в Овча купел

Два митинга против мигрантските безчинства се провеждат в София.

Днес от 18.30 ч. пред Министерството на вътрешните работи самоорганизирали се във Facebook младежи ще изкажат своето противоречие поради зачестилите проблеми с незаконни мигранти в София.

Във вторник в кв. " Овча купел ", където има мигрантски център за настаняване от отворен вид, още веднъж има проведена проява от живущите в региона. Организаторите призовававт хората да се съберат на метростанция " Мизия " в 18.30 на 12.03.2024 година, с цел да кажат: " Овча купел без боязън и принуждение "!

Междувременно младежи от София се самоорганизираха и започнаха да обикалет като патрули в центъра на столицата, където са съсредоточени групите от мигранти, минали границата на България, нелегално.

След поредност конфликти на бул. " Витоша " и най-големите асоциации на ресторантьорите желаеха среща с шефа на Столична дирекция на вътрешните работи поради засиления мигрантски напън.

Очаква се след зов на ГЕРБ-СДС и Вътрешна македонска революционна организация на 14 март да бъде свикано и изключително съвещание на СОС по отношение на изострената обстановка в столицата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР