Два популярни смартфона Samsung са достъпни от А1 с 50%

...
Коментари Харесай

A1 обяви 50% отстъпка за 5G смартфони и планове Unlimited


Два известни смарт телефона Samsung са налични от А1 с 50% отстъпка до края на ноември
(снимка: Samsung)

Една година с 50% отстъпка от месечната такса за неограничени национални минути и неограничени мегабайти предлага A1 на новите си клиенти, избрали проектите Unlimited, заяви през днешния ден телекомът.

До края на 2022 година клиентите ще имат и цялостен достъп до 5G ULTRA мрежата на телекома за гигабитови скорости на събаряне на информация. Освен това ще могат да употребяват разнообразни платформи с премиум видео, спортно, музикално или осведомително наличие.
още по темата
До края на ноември телекомът предлага на промоционална цена два от известните модели на Samsung – Galaxy A23 5G и Galaxy A13 5G. Моделът A23 5G ще допадне на мобилните фотографи с 50-мегапикселова съществена камера с оптична стабилизация и AI усъвършенствания, както и с ултраширокоъгълен модул, макрообектив и датчик за дълбочина.

Снимките и Full HD видеата се съхраняват на 64GB или 128GB вградена памет (в взаимозависимост от версията), а разглеждането им става на огромния 6,6-инчов FHD+ екран с периодичност на освежаване до 120 херца. Цената на Galaxy A23 5G е 9,50 лева на месец с проект Unlimited Ultra за 64GB вид и 11,50 лева на месец със същия проект за двойно повече памет.

Samsung Galaxy A13 5G е още по-достъпен модел, който прави качествени фотоси и не позволява компромис с продуктивността при всекидневните задания. Той е на цена от 2,99 лева на месец с проект Unlimited Ultra. И двата модела идват с автентично бързо зарядно.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР