Два пожара с големи щети са избухнали през тази нощ

...
Два пожара с големи щети са избухнали през тази нощ
Коментари Харесай

Мълнии удариха къщи в Монтанско тази нощ

Два пожара с огромни вреди са избухнали през тази нощ в Монтанско, откакто върху две къщи в град Бойчиновци и село Долна Рикса са паднали мълнии, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. С друг интензитет в района е бушувала гръмотевична стихия, съпроводена с пороен дъжд и мощен вятър.

Към 3,30 часа е получен сигнал за пожар в къща в Бойчиновци. Въпреки намесата на огнеборци от Монтана, в дома са изгорели 100 квадратни метра покривна структура, бяла и черна техника, мебели, строителни материали, аграрни инвентар и земеделска продукция, домашно имущество. Спасени са две прилежащи здания, върху които имало заплаха да се трансферира огъня.

Пожар в 2,43 часа е имало и в къща в село Долна Рикса, където огънят унищожил 110 квадратни метра покривна структура, 5 броя бала и черна техника, мебели и домашно имущество. пожарникарите съумели да потушат огъня и да предотвратят прехвърлянето му на две прилежащи къщи.

Причина за пожарите и в двата случая е естествено събитие - гръмотевица. Щетите се прецизират сега, оповестиха от полицейската дирекция в Монтана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР