Два отбора от Нидерландия са проявили интерес към нападателя на

...
Два отбора от Нидерландия са проявили интерес към нападателя на
Коментари Харесай

Два отбора от Нидерландия със сериозен интерес към Преслав Боруков

Два тима от Нидерландия са показали интерес към нападателя на Локомотив (Пловдив) Преслав Боруков, оповестява Българска телеграфна агенция. Скаутите им даже са били на стадиона в Стара Загора в петък в срещата от 8-ия кръг, която " черно-белите " изгубиха с 0:2. Става дума за представители на тимовете на НАК Бреда и Маастрихт, които се състезават във второто равнище на футбола в Страната на лалетата.

Предложенията и на двата клуба обаче са били доста ниски във финансово отношение и нямало по какъв начин да бъдат прегледани от управлението на Локомотив (Пловдив), още повече значимата роля на Боруков в стартовия състав.

НАК Бреда изпадна от Ередивизи преди две години и предишния сезон не съумя да се върне в елита, като в този момент ще прави втори опит. Именно тяхното предложение е било малко по-високо, само че още веднъж отвън параметрите за начало на договаряния за трансфер. Маастрихт пък обичайно играе във втора дивизия, само че постоянно взима незнайни момчета и ги трансформира в сериозна атракция на трансферния пазар като да вземем за пример Вилфрид Бума и Дени Ландзаат.

22-годишният Боруков вкара два гола от началото на сезона и създаде още един от всичките шест, осъществени от Локомотив (Пловдив) в първите кръгове. Той дойде през зимата от унгарския Залаегерсег, а преди този момент е играл за Етър (Велико Търново) и Шефилд Уензди в Англия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР