Два от отборите в Първа лига - Крумовград и Локомотив

...
Два от отборите в Първа лига - Крумовград и Локомотив
Коментари Харесай

Крумовград и Локомотив София отстъпиха на втородивизионни отбори в последните си контроли

Два от тимовете в Първа лига - Крумовград и Локомотив София - позволиха провали в последните си контроли преди подновяването на шампионата, губейки надлежно от втородивизионните Марица Плодвив и Спортист Своге.

В Пловдив съставът на Марица, който преди дни победи и Локомотив Пловдив, надделя крумовградчани с минималното 1:0, като единственото попадение за " жълто-сините " осъществя опитният Димо Бакалов в 79-ата минута след отлично осъществяване на директен свободен удар.

По този метод маричани приключиха зимната подготовка без нито една загуба в контролите си и сигурно гледат с оптимизъм към началото на пролетния полусезон, който за тях стартира с домакинство на Янтра Габрово на 17 февруари (събота).

За Крумовград пък загубата бе втора поредна в инспекциите, като тя идва тъкмо осем дни преди първия формален дуел за календарната година - на 17 февруари (събота) вкъщи против Ботев Пловдив.



Междувременно Локомотив София продължи с неприятното си показване в контролните срещи и през днешния ден отстъпи с 1:2 като хазаин на Спортист Своге.

Стив Траоре изведе столичани напред в резултата в 32-ата минута, само че единствено три по-късно Светослав Диков възвърне равенството.

През второто полувреме " шоколадите ", водени от Георги Чиликов, стигнаха и до цялостен поврат, а създател на победния гол стана Радослав Живков, който беше прецизен 10 минути след подновяването на играта.

За Спортист Своге това беше последната инспекция преди първият им мач през пролетния полусезон, който ще бъде против Дунав Русе на 17 февруари (събота).

Локомотив София пък възобновява уговорките си в Първа лига тъкмо след седмица (16 феврури) с посещение на Хебър Пазарджик, като " железничарите " ще влязат в дуела, откакто не съумяха да запишат нито един триумф по време на подготовката.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР