Два от оставащите 3 мача до края на годината на

...
Два от оставащите 3 мача до края на годината на
Коментари Харесай

За Ботев /Враца/ предстоят две тежки гостувания и едно домакинство до края на годината

Два от оставащите 3 мача до края на годината на врачанския "Ботев “ ще бъдат предавани по малкия екран. Лидерът в класирането на Втора лига има две тежки гостувания - на "Монтана “ и на "Марица " в /Пловдив/, а приключва акцията за 2017-а с дерби против главния кандидат за първото място - "Локомотив “ /София/. От Спортно-техническата комисия на БФС дефинираха датите и часовете, на които са планувани срещите, а, както е известно, през есента ще се изиграят 2 от кръговете, които авансово трябваше да се изиграят напролет.
На 19 ноември врачани гостуват на стадион "Огоста “, където ги чака районният конфликт с "Монтана “. Мачът, който трябваше да стартира в 12:30 часа, беше преместен за 15:00 часа, с цел да бъде излъчен директно по една от малките екрани с права да излъчва мачове от родното състезание.
На 25 ноември "Ботев " гостува в Пловдив, като мачът от програмата на 16-ия кръг е плануван от 14:30 часа. Седмица по-късно, на 2 декември, от 14:00 часа врачани посрещат столичния "Локомотив " в пряк конфликт за върха във втория футболен ешелон.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР