Два от най-популярните сериали за 2023 г. в цял свят

...
Два от най-популярните сериали за 2023 г. в цял свят
Коментари Харесай

Два от най-популярните турски сериали в цял свят ще ги гледаме много скоро и в България

Два от най-популярните сериали за 2023 година в целия свят идват в България извънредно в програмата на най-новия канал от фамилията на bTV Media Group – bTV Story, с цел да предложат несравнимо прекарване пред дребния екран с вълнуващи истории и обичани лица.

Сензацията  " Златно момче “ провокира рекорден зрителски интерес и необятно разискване във всяка една територия, където се излъчва, както и в обществените мрежи. За по-малко от година сериалът е закупен от над 100 страни от целия свят и очарова многомилионните си почитатели с извънредно самоуверен сюжет и брилянтна актьорска игра. Най-новата продукция с присъединяване на любимеца на българските фенове – Къванч Татлъту –  " Семейството “, е втората сензация за тази година в международен мащаб. Той се радва на любовта на фенове от над 80 страни в целия свят. Двете поредици ще бъдат единствено част от първокласната селекция от премиерни заглавия, с която bTV Story дава безапелационна поръчка да прикове вниманието на феновете на качествените сериали и сантименталните кино поредици напълно скоро.

Категоричният любимец на аудитория сега и рейтингов феномен освен в прилежаща Турция, където е основан,  " Златно момче “ (Golden Boy) проследява невероятната любовна история на състоятелен, само че извънредно безконтролен юноша от Истанбул и непретенциозно момиче от Антеп, които са принудени да сключат брак. В центъра на историята, основана на действителни събития, е Ферит Корхан (Мерт Рамазан) – богат правоприемник, който с фриволното си държание и безбройни случки, докарва до обезсърчение фамилията си. За да даде урок на внука си, главата на фамилията го дами за непретенциозно момиче, което да се опита да го вкара в правия път. Бракът е организиран, двата свята се сблъскват, лицемерието и лъжите се срещат с чистите и красиви души, а по какъв начин ще приключи тази история, феновете ще схванат от ефира на bTV Story!

Изключителният триумф на сериала в целия свят се дължи както на грабващия и динамичен сюжет, по този начин и на химията сред двамата основни артисти – Мерт Рамазан и Афра Сараджоолу, които се трансформират в безапелационни любимци на феновете.

В програмата на bTV Story централно място ще заеме и новият сериал с присъединяване на най-популярния турски артист – Къванч Татлъту –  " Семейството “ (The Family). В продукцията, която разбуни духовете в редица страни, турският Брад Пит влиза в ролята на притежател на нощен клуб и глава на авторитетна фамилия. Той поема сенчестия бизнес на фамилията си след самоубийството на татко си и с всички сили се стреми да го избави и легализира. В този стадий от живота си, героят се среща с млада и амбициозна психоложка (Серенай Саръкая), бореща се сама с превратностите на ориста и подготвена на всичко, с цел да отбрани единствената си близка – своята сестра. Въпреки че принадлежат към два разнообразни свята и имат радикално разнообразни възгледи за живота, двамата се впускат в плевел любовен романс с непредвидими последствия…

Провокирана от личните си демони, психоложката взема решение да изследва членовете на новата си фамилия и да разбере какво се крие оттатък привидната естетика. Тайните, които схваща, обаче, трансформират из основа визията ѝ за " Семейството “. Дали по този метод връзките сред двамата герои ще се изложат на риск, феновете ще схванат в епизодите на премиерната поредност скоро по bTV Story!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР