Два от най-пленителните гласове в българската поп музика – тези

...
Два от най-пленителните гласове в българската поп музика – тези
Коментари Харесай

Михаела Маринова и Любо Киров празнуват любовта с дует

Два от най-пленителните гласове в българската поп музика – тези на Михаела Маринова и Любо Киров - за първи път се събират в дует, с цел да изпеят една от най-красивите любовни песни от репертоара на Любо – „ Мога “.

Този дует не е инцидентен. От момента, в който Михаела се появява в „ X Factor “, Любо, който е арбитър в музикалното риалити, е мощно впечатлен от певческите ѝ качества.

След края на предаването той продължава да следи развиването ѝ и стартира по собствен метод да я поддържа като я кани да е посетител на някои от най-големите си концерти, с цел да изпеят дружно точно „ Мога “.

На сцената сред тях се ражда това чудо, което може да чуете и в новата версия на песента, записана в аранжимент на Ангел Дюлгеров и включена в идния дебютен албум на Михаела - „ Стъпка напред “, както и в прочувственото видео към нея.

„ Мога “ е скришен код на връзките ми с Любо Киров – толкоз поддръжка, любов и религия един в различен събрани в ноти и думи! „ Мога “ да върша към този момент доста неща, които преди не можех. „ Мога “ да обичам, да сътворявам, да бъда мощна, да излизам на сцената с убеденост, да бленувам огромни фантазии. Бъдещето е събрано в тази дума „ Мога “ “, споделя Михаела Маринова.

„ Обичам да споделям музика и сцена с най-хубавите. Михаела Маринова е измежду тях – превъзходен актьор, един от най-хубавите гласове на България. Дадено й е да има огромно бъдеще в музиката и за мен е същинско наслаждение да имам вяра в нея, да я поддържам и да виждам по какъв начин се трансформира в огромен актьор “, прибавя Любо Киров.

Албумът на Михаела Маринова „ Стъпка напред “ включва 13 песни, измежду които 6 от най-големите шлагери на певицата с една акустична версия, както и 6 неиздадени досега части.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР