Два от най-големите телекоми в САЩ - AT&T и Verizon,

...
Два от най-големите телекоми в САЩ - AT&T и Verizon,
Коментари Харесай

AT&T и Verizon отложиха пускането на 5G в САЩ

Два от най-големите телекоми в Съединени американски щати - AT&T и Verizon, отложиха с две седмици стартирането на новите си 5G мрежи. Отлагането идва, откакто Федералната авиационна администрация (ФАА) публично пусна молба за това на 31 декември. От Verizon обявиха: " Обещаваме сигурността да предоставим на тази нация нашата изменяща играта 5G мрежа през януари. " От ФАА обявиха: " Очакваме с неспокойствие да използваме спомагателното време и пространство, с цел да понижим спиранията на полетите, свързани с внедряването на 5G. "

Освен отлагането двете страни договориха и крайния период за инсталиране на модификации от Verizon и AT&T. Двата телекома ще би трябвало да блокират потреблението на 5G набор към летищните писти. Намаляване на свързаността в границите на към една миля от пистите също е част от постигнатото единодушие. Крайният период това да се случи е краят на юни. Тези ограничения много наподобяват на тези, взети в Европа, където 5G мрежите се употребяват от известно време. " Докато стандартите и работната среда в Съединени американски щати са неповторими, ние имаме вяра, че това би могло доста да понижи спиранията на въздушните интервенции ", обявиха от ФАА по отношение на това дали са взели образец от Стария континент.
Второ отсрочване
Това е второ отсрочване на стартирането на новата мрежа, като решението за първото беше взето на 5 декември. Причината за отлагането на стартирането в деяние на мрежата от най-ново потомство са терзания, че тя ще има въздействие върху някои от инструментите, които водачите употребяват по време на политане и кацане. Преди две седмици изпълнителните шефове на Airbus и Boeing също приканиха за отсрочване на стартиране на 5G мрежата.

В писмото си изпълнителните шефове на двата най-големи самолетни производителя се базират на данни на комерсиалната група Airlines for America (A4A), съгласно които в случай че 5G беше в приложимост от 2019 година, то 345 хиляди цивилен и 5.4 хиляди товарни полета биха били анулирани, закъснели или с изменен маршрут. Асоциацията на водачите на самолетните компании съобщи в понеделник, че регулаторите на авиацията и връзките са в патова обстановка. " Това е огромен проблем за пасажерите, спедиторите и американската стопанска система ", споделиха от групата.
Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Технологии
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР