Два от най-големите пазари в София от петък вече са

...
Два от най-големите пазари в София от петък вече са
Коментари Харесай

Пазари в София с вход и огради

Два от най-големите пазари в София от петък към този момент са с вход за посетителите и огради, с цел да не се позволява скупчване на хора.

Заграждения са сложени към комерсиалните площи на Женския пазар и пазара " Димитър Петков ", които се стопанисват от общинското сдружение " Пазари Възраждане ". Въведено е и еднопосочно придвижване с пропускателен режим на входа и на изхода с съществена цел да се ограничи скупчването на хора на едно място и да се минимизират опциите за разпространяването на болестта.

Входната точка на Женски пазар е откъм ул. " Св. Св. Кирил и Методий ", а изходът е откъм бул. " Сливница ". На пазара " Димитър Петков " входът е от откъм бул. " Ал. Стамболийски ", а изходът – откъм бул. " Т. Александров ".


Клиентите изчакват, с цел да влязат на територията на пазара. Сн. " Пазари Възраждане "

" До преди няколко дни на Женски пазар клиентите бяха малко, само че топлото време докара хората и това наложи да предприемем бързи стъпки за надграждане на подхванатите от нас ограничения още с въвеждането на изключителното състояние и да ги затегнем. Въвеждането на пропускателния режим с две контролно-пропусквателен пункт ще ни разреши да управляваме човекопотока и достъпа на консуматори до сергиите, както и ще подкрепи търговците да постановат отдалеченост при извършване на покупки от най-малко 2 м, и най-много да ограничи скупчването на клиенти на една сергия ", сподели Драгомир Димитров, изпълнителен шеф на " Пазари Възраждане ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР