Два от черните лебеди, които изчезнаха от благоевградския парк Бачиново,

...
Два от черните лебеди, които изчезнаха от благоевградския парк Бачиново,
Коментари Харесай

Откриха двойка черни лебеди, избягали от езеро в парк Бачиново край Симитли

" Два от черните лебеди, които изчезнаха от благоевградския парк " Бачиново ", са открити в региона на Симитли ", сподели шефът на общинската компания по чистотата Васил Бачев, представен от Българска телеграфна агенция.
 БГНЕС
Липсата на лебедите беше открита на 3 декември сутринта от служащи на компанията , които поддържат региона на езерото и се грижат за птиците, които го населяват. От общо шест черни лебеда в езерото на парка през вчерашния ден имаше единствено един. Други два са открити мъртви от служащите в региона на " Бачиново ".
 БГНЕС
Установени са два от черните лебеди, които най-вероятно по реката, която минава около езерото, са стигнали до река Струма и от там до Симитли. Предполагам, че маршрутът е това, защото преди години имахме отново подобен случай, единият черен лебед беше стигнал до Симитли, сподели Васил Бачев. -->
 БГНЕС
По думите му, е открит " злосторникът ", подплашил птиците. " На камерите за наблюдаване в региона на езерото се вижда, че това е лисица " , уточни Васил Бачев.
 БГНЕС
" Предстои да се подхващат ограничения за залавянето й, защото ограничението на свободата на лебедите е невероятно ", добави той.
 БГНЕС
Продължава търсенето на още един от черните лебеди. Работниците, които се грижат за тях се надяват, че ще бъде открит незасегнат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР