Два огромни круизни кораба на една и съща фирма -

...
Два огромни круизни кораба на една и съща фирма -
Коментари Харесай

Два круизни кораба се сблъскаха в мексиканското пристанище Косумел

Два големи круизни кораба на една и съща компания - " Карнивал Круизис ", се удариха в мексиканското пристанище Косумел, за благополучие нямаше тежко потърпевши. На видеозаписа, който демонстрира по какъв начин носът на 294-метровия " Карнивал Леджънд “ разпорва задницата на маневриращия 290-метров " Карнивал Глори " се чуват охкания и крясъци на втрещени очевидци.

Шестима от пасажерите са с леки травми и незабавно са били признати в медицинския център на " Карнивал Глори “, добавя Канал 3.



" Преценяваме вредите, само че ударът изобщо не е увредил плавателните качества на двата кораба “, се споделя в публично известие на компанията. " Леджънд “ коства 375 милиона $ и вози 2124 пасажери, а по-пострадалият " Глори “ е на стойност 500 милиона $. 

От компанията прецизираха, че капитанът на потърпевшия круизен транспортен съд е маневрирал, при което е надянал задницата си в " Леджънд “. " Не беше кой знае какъв брой зле, просто почувствах като че ли огромна вълна се удря в кораба “, разказа чувството пасажерката на " Леджънд “ Мари-Ан Макинли пред Си Ен Ен. 

Двата кораба няма да трансформират маршрутите си, като от компанията пожелаха на своите пасажери да си изкарат добре на брега, до момента в който круизите се приготвят за отплаване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР