Два обира за по-малко от година в магазин в благоевградския

...
Два обира за по-малко от година в магазин в благоевградския
Коментари Харесай

Мъж разбива стъклата на магазин в Благоевград, за да си вземе алкохол

Два обира за по-малко от година в магазин в благоевградския квартал " Еленово ". И при двете набези крадецът взема няколко бутилки алкохол, а притежателят подозира едни и същ човек.

Кадри от охранителните камери демонстрират неговата фигура и при двете набези. С удари той съумява да вземе бутилки от витрината, а по-късно си потегля необезпокоявано.

" Първият случай, при който разрушиха магазина, беше през април 2022 година Материалните вреди не са огромни. Тогава бяха взели две дребни патрончета с алкохол по 200 грама. Вратата тогава беше стъклена, бяха я разрушили с камък. Човекът влиза, взема патрончетата, без нищо друго, и излиза ", описа пред БТВ притежателят на магазина Георги Ненов.

" Преди два дни има еднакъв случай. При него обаче няма навлизане в обекта. Отвън се чупи стъкло от витрината и се вземат две бутилки алкохол, които този път са по литър ", уточни още той.

Щетите и неприятностите са по-големи от цената на откраднатото. Камерите не тормозят индивида. Записите от тях са предадени на полицията.

Според Георги Ненов и при двата случая става въпрос за един и същи човек.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР