Два нови сериала и два съвсем нови формата за европейски

...
Два нови сериала и два съвсем нови формата за европейски
Коментари Харесай

Гледаме 4 нови европейски продукции по HBO Max

Два нови сериала и два напълно нови формата за европейски продукции на HBO – съревнование за артисти и документална начин на живот поредност с инфлуенсър, са измежду новите попълнения в стрийминг платформата HBO Max. Полският престъпен сериал След зимата, унгарската крими драма Доносникът, чешката поредност Задружни и гладни и първото реалити съревнование за артисти на HBO от Европа - Един същински артист, към този момент са налични с първите си два епизода в hbomax.com. След зимата (Мах original от Полша)- Тялото на млада жена е намерено в ледената вода. Разследването се управлява от Завиея, служител на реда, който в никакъв случай не се отхвърля.

 

Скоро излиза наяве, че убитата е родила малко преди гибелта си. Но къде е бебето? В хода на полицейското следствие се откриват нови следи и доказателства. Полицията наблюдава връзката сред случая, задълженията и бизнес покупко-продажбите на Косински, брачният партньор на жертвата. Доносникът (Мах original от Унгария) - Студентът първокурсник и първенец по шах Гери е изнудван да шпионира състудента си Жолт Сава, размирен надъхан продемократичен водач, заплашващ комунистическия режим в Унгария.

 

Гери е притиснат от вербувалия го подполковник от Държавна сигурност Имре Кис да се сближи повече със Сава, чиято жадност за власт се усилва, до момента в който едно от девойките в групата им усеща, че измежду тях може да има клеветник. Действието на сериала се развива в комунистическа Унгария през 1985 година Задружни и гладни (Мах original от Чехия) - Лукаш Хейлик, кулинарен инфлуенсър №1 в Чехия, постоянно води 14-годишната си щерка Клара на пътувания през уикенда, през които те разпределят времето си поравно сред културата на хранене и време, прекарано навън. В първи епизод виждаме по какъв начин Лукаш взима щерка си Клара от учебно заведение и ваканцията стартира! Двамата се забавляват във въжен парк, спускат се в пещерата Балцарка и нощуват в " населявана от духове " къща в Йедовнице.

 

Клара стартира да си води дневник за ваканцията. Във втори епизод Лукаш и Клара идват в столицата на моравска Словакия с лодка. Отбиват се в ресторант, където Лукаш се опитва да направи неаполитанска пица. В Ухерске Храдище посещават кино фестивал … и това са единствено част от кулинарните и културни пътешествия на фамилията. Един същински артист (Мах original от Румъния) - Първият европейски реалити формат-състезание на HBO е сниман в Румъния. 14 девойки и момчета с фантазия да станат артисти влизат в къщата на предаването за оспорвана борба, в която ще бъдат оценени от четиричленно жури.

 

Форматът е копродукция с лейбъла Global Records, а спечелилият ще има висок старт - музикалното предаване дава обещание да форсира кариерата на идващия огромен артист в Румъния. Състезанието ни води зад кулисите на музикалната промишленост и ще ни разкрие какво е належащо, с цел да се стигне до върха. В първия епизод виждаме прослушванията, които са първата стъпка претендентите да впечатлят най-малко един член на журито, формирано от Алекс Котои, Алина Еремия, Шербан Казан и Бружа. Вторият епизод стартира с Tik-Tok предизвикателство и продължава с пеене в Стария град. Който не е в положение да притегли аудитория и да работи в екип, се изпраща на " борба ". Кой ли ще бъде? Ако не ви се чака всеки петък за нова порция епизоди на премиерните заглавия, можете да си извършите маратони с шведската продукция Похот, датската Камикадзе и румънската Рукс, които са налични с всичките си  епизоди в платформата. Похот (Мах original от Швеция) - Всички осем епизода на комедията са налични в HBO Max. Тя бива наричана европейския отговор на " Просто ей по този начин.. нова глава от Сексът и градът ", само че без да носи тежестта на упованията към продължението.

 

 

София Хелин (Мостът), Аня Лундквист, Джулия Дуфвениус, Елин Клинга са в основните функции в тази мъчително откровена комедия за четири дами на междинна възраст в Стокхолм, които се борят да поддържат либидото си на равнище и не се опасяват да разрушават клишетата за възрастта и желанието за фамилиарност. Камикадзе (Мах original от Дания) - Приключенската драма се развива още веднъж в осем половинчасови епизода. Животът на Джули е съвършен – ужасно семейство, другари и доста пари, само че скоро след 18-я й рожден ден едно известие ще промени живота й вечно.

 

Джули катастрофира със самолета си при независим полет над Сахара. Виждаме ретроспекция на оня съдбоносен ден, когато известието: " Потъваме. Обичам те. Прави каквото искаш. Татко, " трансформира живота на Джули вечно. Рукс  (Мах original от Румъния) - Рукс работи за Моску - огромен строителен бизнесмен в Букурещ, само че скрито е подготвена да се реалокира в Ел Ей, с цел да бъде с гаджето си Джей. Животът постоянно изненадва със собствен проект и Рукс ще би трябвало да промени своя. Сериалът е от седем епизода, всеки по близо час.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР