Два нови паркинга ще бъдат изградени във Враца, като вече

...
Два нови паркинга ще бъдат изградени във Враца, като вече
Коментари Харесай

Два нови паркинга ще има във Враца до края на годината

Два нови паркинга ще бъдат построени във Враца, като към този момент има определен реализатор и следва започването на строителните действия, заяви на среща с публицисти основният проектант на общината Митко Анатолиев. В построяването на двете уреди ще бъдат вложени над 400 000 лева. 

Първият паркинг ще бъде самостоятелен в региона на СУ „ Христо Ботев “. Той ще разполага с 47 паркоместа. Почти двойно по-голям ще е другият, който ще се намира е в ж.к. „ Дъбника “, в региона на бл. „ Орбита “ 11. След завършването на плана в междублоковото пространство зад детската градина ще бъдат обособени близо 90 места за паркиране.

Подготвя се и план за още един паркинг в централната градска част, той ще бъде построен на мястото на амортизираното баскетболно игрище в региона на кв. „ 103 “, над Регионалната ревизия по околна среда и води. На мястото, с изключение на паркинг, ще бъде основана и съвременна детска площадка.

Успоредно с това не престават дейностите по възобновяване на междублокови пространства във Враца, оповестиха и кметът Калин Каменов. Строително-ремонтните действия стартираха от ж.к. „ Дъбника “, където на всеки новоасфалтиран паркинг бе положена и нова маркировка.

До момента са ремонтирани над 15 междублокови пространства в кварталите на града, като работата продължава по още 15 паркинги и пространства пред жилищни блокове в ж.к. „ Сениче “, „ Металург “, „ Младост “ и „ Медковец “, както и в централната градска част.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР