Два нови общински "паяка" влизат в борбата с неправилното паркиране

...
Два нови общински "паяка" влизат в борбата с неправилното паркиране
Коментари Харесай

Те са тук! Още два паяка тръгват по пловдивските улици!

Два нови общински "паяка " влизат в битката с неправилното паркиране в по улици и булеварди Пловдив. Новината заяви зам.-кметът по превоз Златин Велев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  С тях общата численост на машините става 5.
Официалното им показване е планувано за тази седмица, само че - даже и да се неуспех поради неприятното време, те са тук и образоваме чиновниците, описа Велев. 
Работното време на "паяците " ще е друго с концепцията да обгръща оптимално дълъг интервал от денонощието. Когато стане достатчно тъмно и те към този момент не могат да работят, тогава работата им ще бъде подпомагана от Общинска полиция. 
"От предишния петък екипите на Общинска полиция към този момент работят до 22 часа, през лятото ще патрулират до 24 часа ", описа още Велев. 
Мярката е главно поради паркирането в квартал "Капана ", което се трансформира в наклонност, разяснява на собствен ред и кметът Иван Тотев. Този петък и събота бяха първите наряди, другата седмица не престават, през лятото ще са всяка вечер, увери той. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР