Два модела на Tesla попаднаха в списъка на най-малко надеждните

...
Два модела на Tesla попаднаха в списъка на най-малко надеждните
Коментари Харесай

CR: Не си купувайте тези електромобили

Два модела на Tesla попаднаха в листата на минимум надеждните електрически транспортни средства. Той е формиран от Consumer Reports и демонстрира какви електрически автомобили не са целесъобразни за покупка.

Tesla Model S и Model X попаднаха в челната десетка, само че първото потомство Hyundai Kona Electric се оказа най-недадеждният електрически автомобил. Втората позиция в тази антикласация е за Chevrolet Bolt EUV, следван от хечбека Chevrolet Bolt. Надеждността на модела X, класиран на четвърто място, също е по-лоша от междинната за съвременен нов автомобил.

Електрическият автомобил Polestar 2 заема пето място в класацията, следван от Jaguar I-Pace и Porsche Taycan. Tesla Model S се показва малко по-добре от Model X и се класира с номер осем. Списъкът с най-ненадеждните „ акумулаторни “ коли допълват Audi e-tron и пикапът Rivian R1T.

Любопитното е, че в това време най-евтината Tesla – Model 3 – е отпред в рейтинга за надеждност на същата организация Consumer Reports, формиран през декември 2022 година въз основа на мнения на притежатели. Model 3 има минимум проблеми, а сходна оценка получи и Nissan Leaf, който е публикуван и у нас.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР