Два много шокиращи случая нашумяха по медиите последно време. Единият

...
Два много шокиращи случая нашумяха по медиите последно време. Единият
Коментари Харесай

Антон Станков: Случаят Любенов се потулва

" Два доста шокиращи случая нашумяха по медиите последно време. Единият е, а другият случай на Околовръстното в София, където. Вторият случай се потулва. Ако имаше единодушие в, може би нямаше да се стигне до тези произшествия ", това съобщи някогашният правосъден министър Антон Станков по тематиката с правосъдната промяна.

По думите му промяна в правораздаването значи да сложим нова форма.

" Реформа беше, тъй като то наложи нова форма на правосъдната система в България, в наказателното правосъдие ", добави той.

Според Станков позицията основен прокурор има политическа тежест и е следствие от прехода. 

" Много хубава стъпка на министър Демерджиев да тества служителите на реда за алкохол и опиати, тъй като това оголи казуса. Според мен би трябвало да се изготви закон за прошка на тези закононарушения. След като тестванията са неточни и негодни, кой може да подсигурява, че сте глобени вярно? ", сподели той пред Българска национална телевизия.

" Наказателният кодекс, колкото и да е остарял, разрешава друго пояснение и друга правосъдна процедура. Пътно-транспортните катастрофи се преглеждат като закононарушение по несъобразителност. Промените в закона са противоречиви. Иван Гешев предлага конфискуване на транспортното средство, само че кого наказваш по този начин? Собственика,  а не лидера ", разяснява Станков. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР