Два милиона лева са нужни на , за да може

...
Два милиона лева са нужни на , за да може
Коментари Харесай

Ясна е сумата, която ще спаси Берое

Два милиона лв. са нужни на , с цел да може клубът да бъде избавен и да довърши шампионата без разтърсвания, оповестява " Тема спорт ". Община Стара Загора и локалният бизнес вършат всичко допустимо тимът да бъде избавен. Очаква се сходна сума да бъде обезпечена, а се появиха и информации, че италиански предприемачи ще протегнат ръка на клуба.
Спортният шеф Ивко Ганчев заяви, че към този момент всичко върви по проект и тимът ще започва зимна подготовка на 10 януари. “Изпълнителният шеф на клуба Илко Русев е приказвал с Петър Колев. Повече изясненост към това дали ще продължи да бъде отпред на отбора, ще има когато сме сигурни по какъв начин ще стоят нещата с финансирането. Има някакви диалози с вложители, само че не мога да бъда безапелационен.
Знаем, че кметът Живко Тодоров направи няколко срещи преди Нова година и подсигурява някакви суми. Засега сигурно остава стартът на подготовката, който е на 10 януари. Ще имаме и лагер в Турция. Сумата по него към този момент е платена и няма по какъв начин да си я върнем. Не е изключено да тръгнем в по-малък състав, само че ще проведем лагер там”, съобщи Ганчев.
Както е известно, от Топлоелектрическа централа " Марица изток 2 " оповестиха, че стопират издръжката на клуба и чакат предложения за акциите до 9 януари. Заралии ще получат и 300 000 евро от прехвърлянето на бранителя Умар Сако в австрлийския ЛАСК Линц.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР