Два милиона и 200 хиляди българи казват, че знаят за

...
Два милиона и 200 хиляди българи казват, че знаят за
Коментари Харесай

"Галъп интернешънъл": Над 2 млн. българи знаят за случаи на шуробаджанащина

Два милиона и 200 хиляди българи споделят, че знаят за случаи на шуробаджанащина в своята община. Това покaзва експресно изследване на организация "Галъп интернешънъл “.

41 % дават отговор с "да " на въпроса дали знаят за съответен случай на споразумяване на свои хора от страна на властта в своята община, регистрират от "Галъп ".

И още: симпатизантите на ГЕРБ споделят за случаи на шуробаджанащина в по-малка степен. В Хасковския проблем 45 % от хората имат вяра на Елена Йончева, а 17 на Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила.

Мнозинство от съвсем 70 на 100 утвърждава оставката на Антон Тодоров, в това число и измежду симпатизантите на ГЕРБ. В дебата на Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила с публицистите пък 62 % са на страната на публицистите, а 18 на страната на Валери Симеонов.

Изследването на "Галъп " е извършено на 12-и и 13-и октомври измежду 800 души. То е предоставено и финансирано от самата организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР