Два милиарда лева и нов пакет от антикризисни мерки. Като

...
Два милиарда лева и нов пакет от антикризисни мерки. Като
Коментари Харесай

Явор Божанков: Рaздаваме пари без да трупаме дългове като ГЕРБ

" Два милиарда лв. и нов пакет от антикризисни ограничения. Като размер средства това е внушително, като подчертаем, че това не е за сметка на насъбран външен дълг. Това разяснява Явор Божанков от Българска социалистическа партия в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

От друга страна е значима философията на този пакет и тя е да не се заплати следващата рецесия от работещите хора, тъй като това беше моделът на ГЕРБ. Тогава едни компании изкарваха пари на гърба на хората, едни хора станаха още по-богати, а цялата тежест на рецесията се поемаше от работещите - коронавирус рецесията и финансовата рецесия.

" Философията на Българска социалистическа партия е ограниченията да бъдат разпределени по този начин, че да преминем през тази рецесия солидарно и дружно, тъй като никой не дава обещание, че с магическа пръчка те ще изчезнат. Тези ограничения не трансформират световната продоволствена рецесия, не анулират обстановката, не анулират войната в Украйна. Но омекотяват нейния резултат и разпределят резултата на рецесията солидарно. Защото има браншове със свръхпечалба и философията на тези ограничения е да има систематизиране ", добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР