Два месеца влюбените изкарват на гръцкия остров Родос с кемпер. На

...
Два месеца влюбените изкарват на гръцкия остров Родос с кемпер. На
Коментари Харесай

Наум Шопов и Теа Минкова: Пържихме яйца по бензиностанции, докато снимахме „Ергенът 3“

Два месеца влюбените изкарват на гръцкия остров Родос с кемпер. „ На бензиностанциите си пържим яйца, вместо да влизаме вътре и да си купуваме сандвичи. Готвя в кухнята, хапваме, прибираме и тръгваме. Много по-различно е прекарването с кемпер на море. “

Това разкри Теа Минкова в предаването „ Тази събота и неделя “ по Би Ти Ви. Моделката и годеникът й Наум Шопов описаха за двумесечното премеждие, което фамилията претърпяло по време на фотосите на „ Ергенът 3 “, на което Наум още веднъж е водещ, а фотосите протекоха този път на гръцка земя.

„ Бяхме и с дребната. Само хубави мемоари и моменти имахме “, сподели Теа Минкова.

„ Пътят става част от приключението, когато прекарваш почивката си с кемпер. Иначе готвим у дома. Имаме по-специфични разбирани за храната и се опитваме да се храним здравословно “, разкри Наум.

 Влюбените обичат да пътешестват с кемпер Влюбените обичат да пътешестват с кемпер

Шопов разкри, че в никакъв случай не е постил, само че и с Теа не са вегетарианци.

Сутрин щерка им идвала с Наум на фотосите на „ Ергенът “, когато Шопов по традиция раздава задания на претендентките за сърцето на ергена.

„ Стресът е явен. Това, което плащаш като цена, е, че хората знаят доста за теб. Мислят си, че решенията, които взимаш, са тяхна работа “, разкри Наум каква е цената на славата в обществените мрежи.

Звездна кухня с Мила и Толик

Оказало се, че в Гърция е много по-скъпо от Турция и пазарската чанта за годениците се оказала не толкоз търпима.

„ Ние сме сгодени от шест години, само че по този начин и не направихме женитба до момента. Представяме си я да бъде дребна “, разкриват те и прибавят, че дребната желае да види родителите си като младоженци.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР