Два месеца след трагичната смърт на Антъни Бурдейн от CNN

...
Два месеца след трагичната смърт на Антъни Бурдейн от CNN
Коментари Харесай

Parts Unknown на Бурдейн - тази есен

Два месеца след трагичната гибел на Антъни Бурдейн от CNN оповестиха, че ще са подготвени за лъчение на финалния сезон на предаването му Parts Unknown тази есен. Бурдейн се самоуби по време на фотосите му във Франция на 8 юни тази година. Дванайстият финален сезон включва епизоди за Кения, Лоуър Ийст Сайд в Манхатън, Тексас, Астуриас и Индонезия.



Единствено епизодът за Кения, в който Бурдейн обикаля африканската страна дружно с водещия на CNN Камау Бел, е бил приключен преди гибелта му. Останалите са довършени след това със снимания материал, както и с изявленията с хора от местата, където е снимано. " Ще видите и чуете Тони, само че ще ни липсва неговия роман за нещата, " разяснява изпълнителният вицепрезидент на CNN Ейми Ентелис.

 Снимка 361382

В последните епизоди на 12 сезон на Parts Unknown ще включва и взор към целия екип на предаването с диалози и мнения на всеки от тях, отдадени на починалия водещ. Финалният епизод ще е напълно отдаден на Антъни Бурдейн и наследството, което остави на кулинари, пътешественици и любопитни за новото хора по целия свят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР