Два месеца след смъртта на бащата на детето си –

...
Два месеца след смъртта на бащата на детето си –
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева отново се усмихва

Два месеца след гибелта на бащата на детето си – Иван Ласкин, която я тласна към цялостна меланхолия, актрисата още веднъж се усмихва. Това, което ѝ върна желанието за живот, е работа и щерка ѝ.
Водещата на „ ВИП Брадър” изненада прелестно всички свои почитатели, като се появи във очевидно добра форма и отлично въодушевление на обществената прожекция на най-новия сериал, в който взе участие. Това е комедията „ Господин Х и морето” на Нова тв. Първият епизод бе излъчен предходната седмица освен по малкия екран, само че и в столично кино, където най-верните почитатели на звездите в продукцията имаха опция да ги видят онлайн, писа „ Уикенд “.

Никой обаче не очакваше Алекс да се появи на срещата, а още по-малко – да наподобява толкоз добре. Броени дни по-рано тя пропусна предпремиерата на сериала, която бе пред публицисти. Затова бе същинско събитие, което дойде в киното за среща със своите фенове. Актрисата бе възвърнала присъщата си лъчезарност, с която всички я познават и поради която я обичат. Тя откри сили за откровена усмивка, когато видя своите сътрудници, изключително децата от сериала. „ Браво! Силно момиче! ”, шушукаха фенове на чаровната Алекс.

Според нейни познати, работата и грижите за дребната ѝ дъщеричка са единственото, което ѝ е дало сили да се оттласне от дъното и да продължи напред, откакто изгуби своята половинка. Както е известно, Алекс се върна на сцената едвам няколко дни след погребението. „ Тя няма различен избор. Все отново е майка, има дете, което би трябвало да отгледа и възпита. Но тя има и потребност да бъде заета, с цел да се разсейва от тъгата ”, разясняват в актьорските среди.

Дни по-рано звездата даде единственото си към този момент изявление след гибелта на Ласкин, в което описа за пъкъла, през който минава. На лицето ѝ нито един път не се появи даже незадълбочен намек за усмивка. Напротив – актрисата изглеждаше изцяло обезверена. Говори се даже, че месеци наред е била на успокоителни – първо поради заболяването на обичания си, а по-късно – поради гибелта му.

Премиерата на „ Господин Х” е първото обществено събитие, на което дъщерята на Пепа Николова се появява, като се изключат уговорките в театъра, свързани с работата ѝ. На всички направи усещане, че въпреки да демонстрира положително въодушевление, тя към момента не е свалила траура. Бе облечена напълно в черно, със непретенциозно, затворено деколте и покрити ръце. Не беше с прическа, не носеше грим, не беше поставила даже червило. Вероятно от почитание към траура ѝ нейните колежки в сериала Доротея Толева и Станислава Николова също бяха облечени в черно, въпреки и в доста по-палави модели.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР