Два месеца след седмицата на модата в париж белгийският дизайнер

...
Два месеца след седмицата на модата в париж белгийският дизайнер
Коментари Харесай

Мистериозен филм представи новата колекция на моден гигант

Два месеца след седмицата на модата в париж белгийският дизайнер на фешън къща " Сен Лоран " (Saint Laurent) Антъни Вакарело сподели сбирката си за сезон есен - зима 2021. Линията бе показана с виртуално дефиле поради ограниченията против COVID-19.

Преди една година " Сен Лоран " беше първата фешън къща, която отхвърли присъединяване в седмиците на модата поради рестриктивните мерки на пандемията, напомня Епицентър.

Антъни Вакарело обича мистерията, поради което тя постоянно участва в сбирките му. За есенно-зимното шоу на " Сен Лоран ", дизайнерът сътвори къс филм, в който моделите му вървят посред безлюдни естествени пейзажи.

Вакарело отхвърли да разкрие коя е приказната локация, само че споделя, че когато е създавал сбирката е мислел за величието и силата на природата.

Целта на дизайнера е да сложи героинята на място, на което не принадлежи, само че в това време да покаже силата ѝ – жена устремена по своя път. Видеото е като нечий сън – времето, пространството и развоят на събитията са неразбираеми, няма логичност.

В новата си сбирка той се връща към скъпи архиви на стилната къща, към материите и класическата грациозност на мосю Сен Лоран през 60-те години на предишния век. Но ги съчетава самоуверено с кожа с металически отражения, която е негова запазена марка.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР