Два месеца след налагането на карантина на целия отбор на

...
Два месеца след налагането на карантина на целия отбор на
Коментари Харесай

60 дни по-късно: Реал Мадрид тренира на базата си

Два месеца след налагането на карантина на целия тим на Реал Мадрид през днешния ден футболистите на Зинедин Зидан организираха първото си занятие на клубната база „ Валдебебас “. По време на него бяха спазени всички ограничения за сигурност, за които локалните здравни управляващи упорстват. Състезателите дойдоха на две обособени групи през час, като всеки тренираше самичък. На всеки един терен нямаше повече от шестима футболисти едновременно. На линия беше и Еден Азар, който е съвсем възобновен от интервенция на глезена.

@hazardeden10#RMCity | #HalaMadrid pic.twitter.com/CAX6OYXwc1
— Real Madrid C.F. (@realmadriden) May 11, 2020
„ Белите “ заложиха главно на физически натоварвания, само че имаха опция и да поиграят с топка – без да си я подават, несъмнено. Всички проби за COVID-19 в тима са негативни.

Реално сега всеки един от тях следва самостоятелния си график за самоподготовка, публикуван още от интервала на изолираност. Натоварванията ще бъдат вдигани последователно, а рестартът на сезона в Ла Лига е плануван за 12 юни. Проблемът е, че най-вероятно тимовете няма да могат да играят контроли до тогава.

Иначе дружно с Реал през днешния ден подготовка стартират и останалите клубове от елита, които до момента не го бяха създали. Сред тях е и Ейбар, откъдето най-вече се опасяваха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР