Два месеца прокуратурата се чуди как да ни вика да

...
Два месеца прокуратурата се чуди как да ни вика да
Коментари Харесай

Румен Петков: Прокуратурата се чуди как да ни пита за Джамбазки

Два месеца прокуратурата се чуди по какъв начин да ни вика да ни пита за Ангел Джамбазки, за нещо, което е явен факт. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков по време на конференция, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Миналата година ноември месец, съм входирал в прокуратурата на Република България сигнал за груба хулиганска демонстрация от страна на евродепутата Ангел Джамбазки. Бях свикан в Софийска градска прократура в нейния профилиран състав във връзка сигнала, който съм пуснал. В ревюто, което направих пред прокурор Рачева, съм споделил три неща ", изясни Румен Петков.

" Първо, че Ангел Джамбазки, направи цялостни признания по-късно по телевиията. Нещо, повече разгласи, че е подготвен на рецидиви, в случай че отново дойдат протестиращите и рецидивите бяха осъществени. 5-6 януари, когато митинг имаше още веднъж там, хората още веднъж бяха заливани със студена вода, с един маркуч ", разяснява още Румен Петков.

" Второ, че една от дамите, които идваха при мен, ми сподели напълно ясно, че я е боязън да отиде в прокуратурата, тъй като гледа на прокуратурата като част от оргаризираната престъпност и съучастници на тези, които замерят хората с пиратки и ги заливат с вода. С двумесечното си непредприемане на никакви дейности прокутурата потвърждава, че е в съчуастие към сходен вид безчинство и посягане върху живота на хората ", съобщи водачът на АБВ.

" Трето, помолих прокуратурата да призове още няколко индивида, като несъмнено, съм заявил, че не съм бил там. Всичко това, съм написал въз основата на това, което съм гледал по малките екрани. Помолил съм да поканят на разпит това момче Петър Недевски от " Орловград ", който е бил и преди този момент съм го питал склонен ли е да отиде. Да поканят на диалог Отец Дионисий и още няколко индивида. господин Петър Недевски е бил свикан в петък.

Два месеца прокуратурата се чуди по какъв начин да ни вика, да ни пита за нещо, което е явен факт. Прокуратурата се държи като проведена незаконна група, която се управлява от Бойко Борисов, тъй като прикриват закононарушенията на Борисов, на Джамабазки, закононарушения и сигнали, които аз съм пратил ", добави още Румен Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР