Два месеца подготовка, два месеца усилени преговори и уговорки. Заминаването

...
Два месеца подготовка, два месеца усилени преговори и уговорки. Заминаването
Коментари Харесай

Мария Силвестър, д-р Венета Павлова и Атанас Лазаров: Успяхме и усмихнахме толкова много деца от Африка

Два месеца подготовка, два месеца усилени договаряния и ангажименти. Заминаването ни до Африка,Занзибар искахме да бъде по друго и запаметяващо се от всички останали. Искахме да дарим усмивка на най-малките,най-сладките деца, деца израснали без родителска грижа и поддръжка.

Първия в задачата подари усмивка на децата от Занзибар, поддържа господин Георги Пасев,един от притежателите на водачите в туристическия отрасъл Абакс и Екватор. Огромните кашони и размери, над 50 на брой не се оказаха спънка,за да телепортираме от България в Африка.

Мисията ни не беше лека, изпипахме всеки един подробност, всяка една дребна детайлност.
И не съжаляваме.

Мощна поддръжка ни оказаха българския производител на естествен чай Ботаникъл. Ботаникъл е една от водещите компании в България за преправка на сушени билки и плодове и произвеждане на чай, фамилна компания с повече от 25-годишна история.Лично на г- н Христо Байков за всички съвещания,идеи и подкпрепа.

Посетихме и се докоснахме до над 350 малчугани от сиропитилището Bububu в Занзибар, показа в своя инстаграм известния специалист връзки Наско Лазаров от Занзибар.

“Раздадохме доста подаръци- над 500 четки и пасти подсигурени от Елгидиум, просветителни игри и табла за орална хигиена, само че най-важното бе, че Ева и Оги Павлови им дадоха знания-научиха ги по какъв начин да мият своите зъби, какво би трябвало да съблюдават, с цел да бъде усмивката им здрава и щастлива.” сподели доктор Венета Павлова, провинен за акцията в Африка.

Дарихме дружно с невероятните Мария Силвестър и Атанас Лазаров пакети от здравословен чай от Botanical tea, оризов чипс RiceUp!, облекла от Pause u Flair и голяма морална поддръжка. Благодарим от сърце на туристическия ни гид от водача Екватор Илия Христов, Галя Георгиева, мистър Мото Мабанга - хотел Верде Занзибар - клуб за членове. Огромни благодарности и за господин Георги Пасев, притежател на туристическия оператор Абакс, на Деница Хубенова и Илко Петков - ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР И ОСНОВАТЕЛ НА „ БОТАНИКЪЛ ЕУ “ ЕООД.

“Докосвайки се до децата на Африка,Занзибар ( израснали без наставнически грижи ) и до майка Сузана, началник на сиропиталището Вububu, ние си тръгнахме по-добри, щастливи и задоволени, тъй като към този момент имаме нови другари, които от тук нататък могат да разчитат на нас.

Сигурни сме, че това е първата крачка в тази значима задача да даряваме усмивки.” добави пред медиите още доктор Венета Павлова, мотор на акцията.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР