Два месеца и половина преди изтичането на договора на Лионел

...
Два месеца и половина преди изтичането на договора на Лионел
Коментари Харесай

Меси още не е получил предложение за нов договор

Два месеца и половина преди приключването на контракта на Лионел Меси с Барселона, от каталунският клуб към момента не са предложили нов договор на своята звезда, написа Sport. Новият президент на Барса Жоан Лапорта към този момент изрази желанието си да задържи аржентинеца в отбора, само че към този момент не е дал съответно предложение.

Твърди се, че Лапорта ще стартира усилени договаряния с Меси, когато излязат резултатите от течащия сега одит в клуба. След него ще има ясна визия какво е финансовото положение на Барселона и съгласно него ще се изготви предлагането към Лео Меси.

По-рано през днешния ден радио „ Каталуня “ популяризира информация, съгласно която капитанът на каталунците към този момент е получил оферта за нов контракт, само че съгласно Sport действителността не е такава.

Твърди се, че е доста евентуално Меси да остане в Барселона, тъй като е в положителни връзки с Лапорта. Аржентинският национал даже е подготвен съществено да понижи заплатата си, тъй че клубът да се съвземе от финансовата рецесия в резултат на пандемията от COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР