Два мерцедеса бяха маркирани със забити кирки в предниците в

...
Два мерцедеса бяха маркирани със забити кирки в предниците в
Коментари Харесай

Бандата с кирките вилнее по морето, напада луксозни мерцедеси!

Два мерцедеса бяха маркирани със забити кирки в предниците в последните 2-3 дни в обособени акции първо в Несебър, а в този момент и във Варна.
В понеделник Мерцедес Е270 CDI осъмна с две забити кирки в Стария Несебър. Немското возило, което е с пловдивска регистрация, е употребено от непрекъснато пребиваващ в България гръцки жител, посочи flagman.bg..
Стана ясно за какво мерцедесът на грък, женен за пловдивчанка, осъмна със забити кирки в Стария Несебър


Той паркирал автомобила късно вечерта на северния паркинг в остарялата част на града, а на сутринта го намерил със забити кирки в предното панорамно стъкло и в предния похлупак на колата.
Грък остави мерцедеса си на паркинг в Стария Несебър, часове по-късно го откри в поразителен тип

Във Варна пък бляскав Мерцедес Cls 63 amg осъмна със забити 2 кирки в капака на паркинг пред магазин за гуми в “Младост”.


Снимката бе публикувана в обществената мрежа и провокира голям брой догадки и мнения за аргументите, провокирали вандалския акт.
В по-далечните времена сходно предизвестие се считаше за знак от подземния свят, че притежателя на колата е “сгазил лука”. През бурните години на прехода забиването на кирки в колата се считаше за “бургаски патент”, въведен преди години точно от групи, близки до печално известния Димитър Желязков-Митьо Очите, напомня novavarna.net.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР