Два малки града в провинциалната част на Оклахома посрещат около

...
Два малки града в провинциалната част на Оклахома посрещат около
Коментари Харесай

Милиони в САЩ наблюдаваха слънчевото затъмнение

Два дребни града в провинциалната част на Оклахома посрещат към 60 000 до 100 000 души в щатския парк " Бобърс Бенд " , където посетителите идват, с цел да следят цялостното слънчево затъмнение.

Това писа АП.

Обикновено градовете Брокен Боу и Хочатаун имат целогодишно население от надлежно 2 500 и 150 души.

Секретарят на Оклахома по въпросите на туризма, дивата природа и културното завещание Шели Зумвалт съобщи пред ABC News, че окръг Маккъртейн се приготвя от към година и половина, като организира срещи с щатски и локални чиновници по социална сигурност и други организации, с цел да се оправи с напора от гости и трафика .

Тя сподели, че е срещнала хора, пристигнали в щатския парк от Съединени американски щати и от Европа, и изрази вяра, че това ще докара до завръщането им след затъмнението.

" Само през днешния ден имахме хора от Норвегия, Дания, Калифорния, Хавай, Тенеси, които видях да минават през нашата хижа тази заран, което е феноменално ", сподели Зумвалт.

" Но в по-широк смисъл, мисля, че след пандемията доста хора търсят ваканции, които да ги изведат от града и да ги отведат на по-спокойно място, а ние имаме доста такива в Оклахома и виждам големия отзив от това събитие, което в действителност затвърди мнението ми, че имаме нещо особено ", продължи тя.
 Лунно затъмнение ще се следи на следващия ден от България
Лунно затъмнение ще се следи на следващия ден от България

Явлението ще стартира в 18.14 ч. българско време

Ню Йорк и Ниагарския водопад предоставиха впечатляващи гледки по време на естественото събитие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР