Два мача от шестия кръг на Първа лига ще се

...
Два мача от шестия кръг на Първа лига ще се
Коментари Харесай

Челен сблъсък между Локо Сф и Локо Пд в Надежда

Два мача от шестия кръг на Първа лига ще се изиграят в понеделник. От 18:00 часа Локомотив София посреща Локомотив Пловдив на стадиона в столичния квартал Надежда.

След пет изиграни кръга представянето на двата отбора е положително и надвишава упованията на експертите, а може би даже и тези на техните последователи.

Локомотив София стартира сезона със загуба, само че Станислав Генчев и неговите ученици не позволиха нова такава в последвалите четири срещи. Имената на съперниците бяха съществени, макар че Берое и Ботев Пловдив се показват под равнището от предходни години. В последните два кръга „ Канарчетата “ бяха победени с 2:0, а предходната седмица новака Септември бе разрушен с 3:0 и то единствено след 45 минути игра. Героят за тима до тук е младият нападател Димитър Митков, който осъществя четири от общо седемте попадения за неговия тим.

Локомотив Пловдив продължава с проект най-много, в случай че се изключи загубата от Лудогорец в Разград. Първите три победи пристигнаха над тимове, които би трябвало да се борят за своето оцеляване през тази акция и за това бе любопитно по какъв начин ще реагират пловдивчани против по-стойностен съперник. Такъв дойде в Пловдив в предходния кръг и даже игра над едно цяло полувреме с човек повече. Това обаче не попречи на Локомотив да не допусне нито един прецизен удар към своята врата и да победи Арда с 1:0.

В 20:30 часа Ботев Враца се завръща на своя „ Христо Ботев “ в търсене на наложителни три точки против Спартак Варна. Макар и толкоз рано през сезона, борбата сред тези два тима е за оцеляване, като тяхното присъединяване в групата на изпадащите през април и май наподобява несъмнено. Това прави всяка извоювана точка извънредно скъпа и изключително, когато тя е против пряк конкурент.

Пълна стратегия за шестия кръг:

Петък

Черно море - Пирин Благоевград 1:0

Хебър 1918 - Славия 0:3

Събота

Арда - ФК ЦСКА 1948 0:1

Берое - Ботев Пд 1:1

Неделя

ЦСКА - Септември София 0:1

Понеделник

18:00 ч, Локомотив Сф - Локомотив Пд

20:30 ч, Ботев Враца - Спартак Варна. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР