Два мача от първата шестица ще затворят днес 31-ия кръг

...
Два мача от първата шестица ще затворят днес 31-ия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА продължава битката с Лудогорец за титлата без право на грешка

Два мача от първата шестица ще затворят през днешния ден 31-ия кръг на Първа лига. От часа 18:00 ЦСКА посреща Черно море. Мачът обаче няма да е на ст. " Българска войска ", а в Пазарджик, поради наказването на " алените ". От 20:15 часа пък играят Лудогорец и Локомотив Пд в Разград.


ЦСКА продължава своята тежка борба за първото място против първенеца, като на този стадий е ясно, че " алените " не могат да си разрешат да бъркат.

Столичният гранд едва ли може да е изключително удовлетворен от решението на БФС да се реалокира мачът на безпристрастен стадион, което в една или друга степен облагодетелства точно " моряците ". Черно море сподели класата си в Разград преди дни, когато излъга Лудогорец и с неприятен шанс падна на дузпи. Това са тестванията, които фактически могат да покажат дали ЦСКА има нужното, с цел да мечтае за шампионска купа.

Лудогорец към момента държи всичко в свои ръце на върха на класирането в efbet Лига. Следва домакинство на Локомотив Пловдив за старт на плейофите във финалната шестица.

Трудно Локо Пловдив ще успее да вземе каквото и да било в тази среща. Александър Томаш няма добра статистика на този стадион, а " орлите " имат потребност единствено от победи до края на шампионата.

Пълна стратегия за първи кръг на плейофите:

11-о – 16-о място

Пирин Благоевград – Хебър 2:1

Берое – Септември София 2:0

Събота, 13 май

Ботев Враца – Спартак Варна 1:1

7-о – 10-о място

Славия – Ботев Пд 1:0

Неделя, 14 май

Арда – Локомотив София 3:0

1-о – 6-о място

ЦСКА 1948 – Левски 2:2

Понеделник, 15 май

18:00, ЦСКА – Черно море

20:15, Лудогорец – Локомотив Пд. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР