Два леки автомобила са се ударили край Враца, видя само

...
Два леки автомобила са се ударили край Враца, видя само
Коментари Харесай

От последните минути: Жрица на любовта се размина на косъм от смъртта при катастрофа край Враца /снимки/

Два леки автомобила са се блъснали край Враца, видя единствено BulNews.bg. Инцидентът е станал преди минути малко преди Караванките преди село Бели извор.
Причината за пътно-транспортното произшествие е погрешно изпреварване. Лек автомобил „ Алфа Ромео “, в който пътували момче и момиче, се движел в посока Монтана. Младежите били тръгнали да посетят манастира „ Св. Иван Пусти “ в Балкана. Когато стигнали отбивката, водачът подал мигач да завие наляво. В този миг обаче движещият се зад него „ Фиат “ тръгнал а го изпреварва. Младежът зад кормилото не съумял да реагира в точния момент и блъснал другата кола странично.
Ударът не е бил доста мощен и никой от пасажерите в колите не е потърпевш. На косъм от гибелта обаче се разминала представителка на най-древната специалност, която била „ на пост “ на метри от местопроизшествието. При конфликта колите тръгнали към нея и жрицата на любовта оживяла по знамение.
В момента на мястото на случая има полиция, която документира случая. Колите са отвън пътното платно и прекосяването през натоварения сектор се реализира обикновено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР