Два леки автомобила са се ударили край Враца, предаде BulNews.

...
Два леки автомобила са се ударили край Враца, предаде BulNews.
Коментари Харесай

Проститутка се размина на косъм от смъртта след катастрофа във Врачанско

Два леки автомобила са се блъснали край Враца, съобщи BulNews. Инцидентът е станал преди минути малко преди Караванките преди село Бели извор. Причината за пътно-транспортното произшествие е погрешно изпреварване. Лек автомобил „ Алфа Ромео “, в който пътували момче и момиче, се движел в посока Монтана. Младежите били тръгнали да посетят манастира „ Св. Иван Пусти “ в Балкана. Когато стигнали отбивката, водачът подал мигач да завие наляво. В този миг обаче движещият се зад него „ Фиат “ тръгнал да го изпреварва. Младежът зад кормилото не съумял да реагира в точния момент и блъснал другата кола странично.



Ударът не е бил доста мощен и никой от пасажерите в колите не е потърпевш. На косъм от гибелта обаче се разминала представителка на най-древната специалност, която била „ на пост “ на метри от местопроизшествието. При конфликта колите тръгнали към нея и жрицата на любовта оживяла по знамение.

В момента на мястото на случая има полиция, която документира случая. Колите са отвън пътното платно и прекосяването през натоварения сектор се реализира обикновено.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР